logo

↑ Return to Servicii

Terenuri

Dezmembrare

Este operatiunea prin care un teren cu/fara constructii este impartit in mai multe loturi. Aceasta operatiune se efectueaza in cazul in care proprietarul/proprietarii doresc sa iasa din indiviziune sau doreste instrainarea unei parti din respectivul imobil. Se poate realiza doar in cazul in care imobilul are numar cadastral si a fost intabulat in cartea funciara.


Acte necesare

Pentru efectuarea operatiunii mai sus mentionate documentele necesare sunt urmatoarele:

 • Extras de carte funciara pentru informare nu mai vechi de 1 luna.
 • Copie cadastru aferenta imobilului ce urmeaza a fi dezmembrat.
 • In cazul in care se doreste dezmembrarea in mai mult de 2 loturi este necesara o copie legalizata a certificatului de urbanism eliberat de primarie
 • Conventie
 • Cerere inscriere
 • Declaratie

Termen de executie: 3-4 zile lucratoare

Termen de avizare documentatie de catre oficiul de cadastru: 9 zile lucratoare (regim normal) sau 3 zile lucratorare (regim urgenta)

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati urmatorul formular. In urma completarii veti primi pe adresa de mail indicata oferta dumneavoastra.

Inapoi la pagina de servicii

3 comments

 1. Claudiu Teleguta

  buna ziua, am si eu de dezmembrat un teren agricol intravilan de 5000 m2 in 2 bucati (4000m2 si 1000m2). ma intereseaza pretul si cand sunteti disponibili
  multumesc

  1. Eugen

   Buna ziua,

   Ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat. Se pare ca exista o problema la site, iar notificarile de comentarii sunt trimise cu mare intarziere. In caz ca solicitarea dumneavoastra mai este de actualitate va rugam se ne spuneti unde se afla acest teren.

   Multumim pentru intelegere,
   Echipa PretCadastru.ro

 2. Alexandru

  Am terminat o constructie de 300 mp utili care trebuie intabulata si dezmembrata in doua apartamente distincte. Asa a fost si proiectul….imobil cu doya apartamente.
  Sectorul 4 Bucuresti.
  Vreau sa.mi spuneti cat ma costa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>