logo

Contact

Contact

Echipamente topo-geodezice utilizate

STATII TOTALE :

– Trimble S8  : precizie unghiulara 2”, precizie distante 2mm+2ppm

– Trimble S6 : precizie unghiulara 3”, precizie distante 3mm+2ppm

– Sokkia PowerSet3000 : precizie unghi. 3”, precizie distante 3mm+2ppm

ECHIPAMENTE GNSS-RTK :

– Trimble 5800 (L1 & L2 GPS)

– Stonex S9III (L1 & L2 GPS, GLONASS)

ECHIPAMENTE GNSS (STATIC) :

– Trimble R3 si antene Trimble A3 (3buc)

NIVELE :

– Trimble DINI03 (nivela digitala)

DISTOMATE :

– Bosch GLM80

– Bosch DLE50

 

Harta

Mesaj Rediretionare

3 comments

 1. Dan

  Buna seara

  Problema mea este urmatoarea: vrem sa incheiem o vinzare dintre cei doi proprietari ai unui teren in com.Sintesti/jud.Ilfov pe care se afla si o casa construita in jur de anul 1960. In decursul timpului din suprafata terenului de 1480 mp prin mici modificari constante ale gardurilor despartitoare facute de vecini terenul a ajuns la 1230 mp. Daca noi facem cadastrul acum acesta se bazeaza pe masuratori facute pe situatia de fapt existenta sau pe actele/schitele existente la primarie privind terenul respectiv? Daca se incheie tranzactia (care presupune cadastru/intabulare) problema litigioasa cu vecinii trebuie rezolvata inainte sau se poate rezolva si ulterior vinzarii/cumpararii terenului?

  Multumesc anticipat pentru raspuns !

 2. Teodor Ploesteanu

  Bună ziua.
  Mă interesează dezmembrarea unui duplex în Comuna Domnești. Din prezentarea dumneavoastră am înțeles că nu se poate face atit timp cit limita cadastrala trece prin imobil, sau greșesc?

  1. Eugen

   Buna ziua,

   Pentru a va da un raspuns exact va rugam sa trimiteti o copie a documentatiei cadastrale pe adresa de email din pagina de contact si sa ne spuneti exact cum doriti sa faceti dezmmebrarea.

   Multumim,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>